top
logo

Objednat zasílání novinek

Přihlášení




Aktuality
Adventní kalendář splněných přání 2020 Tisk Email
Aktuality - Zprávy od patriotů
Pondělí, 26 Říjen 2020 17:49

Adventni-kalendar-2020-nahled

Náš spolek opět sponzorsky podporuje vydání požehnaného čokoládového adventního Kalendáře splněných přání 2020 na podporu vážně nemocných dětí. Autorkou titulní ilustrace je Jana Audesová, výtvarnice a malířka z Rokycan. Další podrobnosti o kalendáři a jeho tvůrcích se dočtete na náhledu kalendáře, uvidíte tam také podobu přední strany.

Kalendáře, které získáme za svůj sponzorský příspěvek, dostanou jako dárek děti z rokycanského Klubu Korálky a ze spolku SENs. Naším prostřednictvím si můžete kalendář zakoupit i vy všichni. Cena 1 kusu je stanovena na 140 Kč a je to vlastně cena dvou kalendářů. Tím, že si jeden koupíte, zaplatíte rovnou druhý, kterým bude obdarováno některé nemocné dítě.

Součástí kalendáře jsou také dvě pohádky. Jsou přeloženy do znakové řeči a přístupné přes QR kódy. Na titulní straně po seskenování dalšího kódu kalendář obživne a sám děti dětským chlapeckým hlasem pozdraví.

Máte-li zájem podpořit tuto akci nákupem adventního kalendáře, pište nám své objednávky odpovědí na emailovou adresu  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nejpozději do 10. listopadu. Jakmile budou kalendáře k dispozici, budeme vás informovat, kde si je můžete v Rokycanech vyzvednout. Po četných dotazech všechny upozorňujeme, že kalendáře nebudeme mít k volnému prodeji, ale opravdu jen v předobjednaném počtu. Máte-li o kalendáře zájem, pište nám na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

 
Slavnostní představení knihy Borek dnes neproběhne! Tisk Email
Aktuality - Pozvánky na akce
Pondělí, 28 Září 2020 08:37

Slavnostní představení knihy Borek dnes neproběhne! Z důvodu velmi nepříznivého počasí a stále se horšící epidemické situace dnešní odpolední akci rušíme. Již před několika dny jsme museli kvůli opatřením ministerstva zdravotnictví výrazným způsobem omezit doprovodný kulturní program a počet vystupujících. Dnešní vydatný déšť venkovní akci také zásadně komplikuje.

Abychom však úplně nezkazili radost těm, kteří se na knížky těší, prodej dnes i přes nepřízeň počasí zahájíme. Budeme s knihami pod hrází Boreckého rybníka od 15 do 15.30 hodin.

Šiřte prosím tuto zprávu o zrušení akce dál mezi Vaše známé.

 
Připomínáme – Rokycanský krpály 2020 Tisk Email
Aktuality - Pozvánky na akce
Pátek, 04 Září 2020 07:43

plakat-Rokycansky-krpaly-2020-web-m

 
Prodej knihy Borek Tisk Email
Aktuality - Zprávy od patriotů
Úterý, 29 Září 2020 17:48

Kniha-Borek-FB mNová kniha Borek, od první písemné zmínky po současnost, kterou vydali Rokycanští patrioti, je od dnešního dne v prodeji v Informačním centru Rokycany ve dvoře radnice. Cena knihy je 250 Kč. Autorkou knihy je rokycanská historička PhDr. Hana Hrachová, Ph.D., členka našeho spolku. Kniha je provedena v pevné vazbě, má 164 plnobarevných stran a obsahuje několik stovek fotografií, nákresů a reprodukcí archiválií.

 
Slavnostní představení knihy BOREK Tisk Email
Aktuality - Pozvánky na akce
Středa, 16 Září 2020 19:36

plakat-krest-knihy-Borek-m

 
Augustiniáni kanovníci a umění – přednáška prof. Jana Royta Tisk Email
Aktuality - Pozvánky na akce
Pátek, 04 Září 2020 07:38

plakat-A4 prednaska-rokycanske-kasule-web-m

 
« ZačátekPředchozí12345678910DalšíKonec »

Strana 10 z 37

bottom

Založeno na Joomla!. Designed by: multi-colour template shared hosting Valid XHTML and CSS.

© 2010–2017 ROKYCANŠTÍ PATRIOTI
Veškeré materiály zveřejněné na tomto webu podléhají autorskému zákonu. V případě jejich převzetí je nutno uvést zdroj Rokycanští patrioti.