top
logo

Objednat zasílání novinek

Přihlášení




Pozvánky na akce
Slavnostní představení knihy Borek dnes neproběhne! Tisk Email
Aktuality - Pozvánky na akce
Pondělí, 28 Září 2020 08:37

Slavnostní představení knihy Borek dnes neproběhne! Z důvodu velmi nepříznivého počasí a stále se horšící epidemické situace dnešní odpolední akci rušíme. Již před několika dny jsme museli kvůli opatřením ministerstva zdravotnictví výrazným způsobem omezit doprovodný kulturní program a počet vystupujících. Dnešní vydatný déšť venkovní akci také zásadně komplikuje.

Abychom však úplně nezkazili radost těm, kteří se na knížky těší, prodej dnes i přes nepřízeň počasí zahájíme. Budeme s knihami pod hrází Boreckého rybníka od 15 do 15.30 hodin.

Šiřte prosím tuto zprávu o zrušení akce dál mezi Vaše známé.

 
Připomínáme – Rokycanský krpály 2020 Tisk Email
Aktuality - Pozvánky na akce
Pátek, 04 Září 2020 07:43

plakat-Rokycansky-krpaly-2020-web-m

 
Kvůli pandemii rušíme i Den plný her Tisk Email
Aktuality - Pozvánky na akce
Úterý, 18 Srpen 2020 21:54

rouskaPo dlouhém zvažování jsme se rozhodli neuspořádat další tradiční akci Rokycanských patriotů, kterou je zářijový Den plný her pro děti. Nebyli bychom schopni zajistit potřebné hygienické podmínky. Většina her je kontaktních, děti si předávají herní pomůcky nebo si opakovaně vybírají odměny u pořadatelského stanu. Jak pomůcky tak osahané odměny by bylo třeba po každém nějak dezinfikovat. Nezajistíme také přiměřené rozestupy mezi dětmi. Definitivní závěr jsme udělali po včerejším prohlášení vlády o novém režimu platném od září a po dnešním vystoupení ministra školství o organizaci školní výuky od letošního září.

Je nám to líto, ale stejně jako u Benátské noci se už teď můžete těšit na další ročník Dne plného her s letopočtem 2021.

 
Slavnostní představení knihy BOREK Tisk Email
Aktuality - Pozvánky na akce
Středa, 16 Září 2020 19:36

plakat-krest-knihy-Borek-m

 
Augustiniáni kanovníci a umění – přednáška prof. Jana Royta Tisk Email
Aktuality - Pozvánky na akce
Pátek, 04 Září 2020 07:38

plakat-A4 prednaska-rokycanske-kasule-web-m

 
Benátská noc 2020 letos nebude Tisk Email
Aktuality - Pozvánky na akce
Čtvrtek, 11 Červen 2020 11:19

Po důkladném zvážení všech okolností, hygienických, organizačních i finančních, jsme se rozhodli letošní Benátskou noc odložit na příští rok. Opravdu bychom nebyli jako spolek schopni zajistit dodržování všech nařízených protiepidemických opatření. Nebuďte smutní, už teď se těšíme na viděnou v sobotu 21. srpna 2021!

Jak jistě víte připravujeme k letošnímu výročí 630 let od první písemné zmínky o Borku výpravnou knižní publikaci a turistický informační panel. Obojí mělo být představeno právě v rámci srpnové Benátské noci. Knihy ani infopanelu se rušení netýká, oba projekty zdárně pokračují. K odhalení informačního panelu a křtu knihy dojde v jiném vhodném termínu začátkem letošního podzimu. Jsme přesvědčeni, že nová kniha o Borku obsahující řadu fotografií, reprodukcí historických dokumentů a archivních faktů, bude pro mnoho boreckých (a nejen boreckých) občanů milým vánočním dárkem. Přikládáme ukázkovou dvoustranu pracovní verze publikace a postupně zveřejníme i další ukázkové strany.

16m17m

 
« ZačátekPředchozí12345678910DalšíKonec »

Strana 6 z 24

bottom

Založeno na Joomla!. Designed by: multi-colour template shared hosting Valid XHTML and CSS.

© 2010–2017 ROKYCANŠTÍ PATRIOTI
Veškeré materiály zveřejněné na tomto webu podléhají autorskému zákonu. V případě jejich převzetí je nutno uvést zdroj Rokycanští patrioti.