top
logo

Objednat zasílání novinek

Přihlášení




Reportáže z našich akcí
Za tajemstvím egyptských pyramid v Abúsíru Tisk Email
Reportáže z našich akcí - 2019
Pondělí, 18 Březen 2019 15:36

barta-mMinulý týden, v úterý 12. března, jsme společně s rokycanskými občany přivítali v sále restaurace Na Střelnici pana prof. Miroslava Bártu, předního českého egyptologa. Přijel nám do Rokycan povyprávět o nejnovějších archeologických objevech v egyptském Abúsíru. Přednáška byla opravdu zajímavá a vymezený čas rychle utekl. Poté pan profesor ještě odpovídal na dotazy přítomných. Z přednášky jsme pořídili videozáznam, až ho zpracujeme, zveřejníme ho na našich stránkách, jak je zvykem. Zatím pro vás máme několik fotografií od Martina Spala, našeho dvorního fotografa. Snímky najdete ve fotogalerii na našem webu. O přednášce se pochvalně zmínil ve svém článku také Rokycanský deník.

 
Zpívání u kapličky, Borek 2018 Tisk Email
Reportáže z našich akcí - 2018
Pátek, 14 Prosinec 2018 20:51

DSC 9076-mLetošní zpívání u kapliček jsme zahájili stejně jako loni v Borku. Bylo mrazivo, také sníh vylepšoval předvánoční atmosféru. Moc díky všem vystupujícím – Pěveckému sboru Rokycany i Vojtovi Moulisovi.

Prohlédněte si pár fotek v naší nové fotogalerii.

 
Fotografie z vycházky na Kalvárii Tisk Email
Reportáže z našich akcí - 2018
Neděle, 16 Září 2018 21:35

Rádi bychom všechny informovali, že jsme publikovali fotogalerii z naučné vycházky na Rokycanskou Kalvárii, která proběhla v neděli 9. září 2018. Chtěli bychom také velice poděkovat panu architektu Janu Soukupovi za poutavé povídání. Fotografie najdete zde.

 
Zpívání u kapličky, Rokycany 2018 Tisk Email
Reportáže z našich akcí - 2018
Čtvrtek, 20 Prosinec 2018 22:15

DSC 0189 mPřesně po týdnu po Boreckém zpívání jsme se sešli u kapličky Panny Marie Bolestné u roykcanského koupaliště. Dopoledne sice napadl sníh, ale protože se oteplilo, k večeru během zpívání po něm už nebylo skoro ani památky. Moc děkujeme účinkujícím – členkám i členům Občasného pěveckého sboru z Klabavy a Dua Arioso. Několik fotek zachycujících atmosféru zpívání najdete ve fotogalerii.

 
Dne plného her se zúčastnilo téměř 350 soutěžících! Tisk Email
Reportáže z našich akcí - 2018
Neděle, 16 Září 2018 21:39

DSC 0858-web-mPři dnešním Dni plném her, který se konal již posedmé, nám opravdu přálo počasí. Sluníčko svítilo, ale nebylo nesnesitelné horko, jen mírné příjemné teplo zářijové neděle. Jak to dnes na rokycanském fotbalovém hřišti vypadalo, se můžete podívat v naší fotogalerii zde.

Příznivé počasí se odrazilo i na návštěvnosti. Zaznamenali jsme rekordní účast, a to doopravdy rekordní. Dosavadní maximum 252 registrovaných účastníků bylo překonáno téměř o 100 dětí! Letos bylo soutěžících rovných 347! Všichni se poctivě snažili a předváděli své dovednosti na 12 stanovištích. Opět děti sbíraly razítka do startovní karty a za ně si pak mohly vybrat různé odměny. Děkujeme všem za hojnou účast, ale nesmíme zapomenout poděkovat také všem členů spolku a našim kamarádům a známým, kteří obětavě pomáhali jako spolupořadatelé u jednotlivých soutěžních úkolů. Také díky našim starým známým – koňákům z Kamenného Újezda, HZS Rokycany a VÚ Všenice. Díky i za nesoutěžní stanoviště s dočasným tetováním a s cukrovou vatou. :)

 
Benátská noc 2018 Tisk Email
Reportáže z našich akcí - 2018
Neděle, 26 Srpen 2018 09:37

Osmý ročník obnovené Benátské noci v Borku je už definitivně minulostí. :) Pro příjemné připomenutí akce jukněte sem do nové fotogalerie Benátská noc 2018 a můžeme začít se vzpomínáním. Když jsme poprvé pořádali tuto akci v roce 2011, nikdo jsme si ani nepomysleli, jak dokonale se tato obnovená tradice ujme a jak se bude každoročně opakovat, rozšiřovat a košatět. Co k tomu všemu dodat... Byli jste skvělí, báječné publikum, úžasní účinkující, perfektní pomocníci, všichni spolupořadatelé.

DSC 2311 00001-web-m

Celý článek...
 
« ZačátekPředchozí123456789DalšíKonec »

Strana 2 z 9

bottom

Založeno na Joomla!. Designed by: multi-colour template shared hosting Valid XHTML and CSS.

© 2010–2017 ROKYCANŠTÍ PATRIOTI
Veškeré materiály zveřejněné na tomto webu podléhají autorskému zákonu. V případě jejich převzetí je nutno uvést zdroj Rokycanští patrioti.