top
logo

Objednat zasílání novinek

Přihlášení




Lidová píseň Rokycany 2013 Tisk Email
Aktuality - Pozvánky na akce
Neděle, 10 Březen 2013 20:54

Plakat-m

V sobotu 23. března 2013 proběhne v Rokycanech již 22. ročník Soutěže ve zpěvu lidových písní, jež je zároveň regionální postupovou přehlídkou Plzeňského kraje do národního finále soutěže Zpěváček 2013. Přihlásit se mohou děti se vztahem ke zpěvu a k lidovým písním. Do porot v jednotlivých kategoriích zasednou zkušení muzikanti a zpěváci například Zdeněk Bláha z Horní Břízy, Hana Metelková a Václav Švík z Plzně, Josef Kuneš a Kamil Jindřich z Domažlic, Václav Dolejš z Kaznějova a Alena Vimrová a Jitka Pánková z Rokycan.

Všechny děti přednesou povinnou píseň a capella předepsanou v jednotlivých kategoriích a jednu lidovou píseň dle vlastního výběru s doprovodem hudebního nástroje nebo kapely. Propozice soutěže a povinné písničky jsou k dispozici v rokycanském Domě dětí a mládeže nebo v základní umělecké škole.

Na již tradičním koncertu vítězů se od 17 hodin v sále ZUŠ vedle oceněných dětí představí i členové poroty spolu s dudáckými muzikami souboru Rokytka. Akci pořádá Klub tanečních souborů Rokytka Rokycany.

Propozice a přihláška
Povinné písně

 

bottom

Založeno na Joomla!. Designed by: multi-colour template shared hosting Valid XHTML and CSS.

© 2010–2017 ROKYCANŠTÍ PATRIOTI
Veškeré materiály zveřejněné na tomto webu podléhají autorskému zákonu. V případě jejich převzetí je nutno uvést zdroj Rokycanští patrioti.